0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Anadaolu Efes Krunoslav Simon (R) and Kevin Punter Beograd, 31.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KRUNOSLAV SIMON ISKRENO: ‘Između Zvezde i Partizana će biti fajt!’

Objavljeno: 02.09.21 u 19:19

Lepe reči hrvatskog internacionalca!

ABA liga će biti više nego zanimljiva ove sezone.. Povratak Željka Obradovića početkom ove, ali i Dejana Radonjića krajem prošle zagarantovali su nam više nego neizvesnu sezonu i borbu na svim frontovima.

Krunoslav Simon je u emisiji ‘Podcast Inkubator’ govorio o nadolazećoj sezoni!

‘Biće veliki fajt. Partizan je ušao ozbiljno. Pratim šta se događa u Srbiji. Vidim koje igrače potpisuju. Zanima me kako će izgledati. Željko nije došao da bi se za*ebavao u Beogradu. Dejo Radonjić je opasan tip, odličan trener, pravi fajter, karakter. Biće interesantno.’ – rekao je Simon i potom dodao.

‘Samo da ne izađe van sportskih okvira. Tu je Željko, tu je Dejo i tu nema problema, ali biće novinskih natpisa, sigurno će biti cirkus. Mene zanima isključivo teren. Partizan će ozbiljno zapretiti Zvezdi, ali neće se Zvezda predati.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter