0
Košarka

FOTO: KK Partizan

ON JE OBRADOVIĆEV BES OSETIO NA SOPSTVENOJ KOŽI: Hrvati otrkili detalje sa jučerašnje utakmice – poznato kog igrača je Žoc oterao u svlačionicu!

Objavljeno: 02.09.21 u 12:35

Uspeo je da razbesni Obradovića.

Na startu turnira u Opatiji, dogodilo se veliko iznenađenje, pošto je zagrebačka Cibona savladala favorizovani Partizan rezultatom 71:64.

Popularni ‘Cibosi’ su ovim trijumfom pokazali da imaju izuzetno perspektivan tim, pa neće biti čudno ukoliko sa iznenađenjima nastave i u ABA ligi. Bez obzira što je u pitanju prijateljska utakmica, poznato je da novi trener crno-belih Željko Obradović ne voli poraze.

Košarkaši Partizana odigrali su utakmicu ispod svakog očekivanja, pa su upravo zbog toga uspeli da razbesne popularnog ‘Žoca‘. Nakon meča, o tome su pisali i hrvatski mediji.

Nemanja Dangubic Aba Liga, Partizan – Krka
4.4.2021. April 4. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘Večernji list’ je u svom tekstu sa naslovom ‘Senzacija u Opatiji: Cibona pobedila deset puta skuplji Partizan!’ naveo da je Obradović bio razjaren, a da je to prvi na svojoj koži osetio Nemanja Dangubić koji je poslat u svlačionicu početkom poslednje četvrtine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter