0
Košarka

Head coach Igor Kokoskov Kosarka-Srbija v Meksiko-Prijateljski mec Beograd, 06.23.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KOKOŠKOV IMA NOVI POSAO: Povratak u NBA ligu!

Objavljeno: 01.09.21 u 18:48

Džejson Kid je objavio imena članova stručnog štaba!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov ima novi posao. Iskusni stručnjak je na kraju prethodne sezone napustio ekipu Fenerbahčea nakon jedne sezone u Turskoj.

Šef stručnog štaba Dalasa Džejson Kid je objavio spisak imena članova stručnog štaba. Na spisku se nalazi ime našeg selektora, pa će se Srbin ponovo vratiti u NBA ligu.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO POJAČANJE ZA SPARTAK: Bivši ofanzivac Partizana stigao u Suboticu!

Kokoškov je u dosadašnjoj karijeri radio kao asistent u Los Anđeles Klipersima, Detroitu, Finiksu, Klivlendu, Orlandu, Juti i Sakramentu. Tokom sezone 2018/19, bio je šef stručnog štaba Finiks Sansa.

Srpski stručnjak je prethodne sezone poražen u finalu nacionalnog prvenstva Turske od Efesa. Fenerbahče je u Evroligi stigao do četvrtfinala i tada je zaustavljen od izabranika Dimitrisa Itudisa, ekipe CSKA iz Moskve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter