0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Partizan v Radnicki Nis Marko Jankovic Nemanja Mihajlovic and Miroslav Bogosavac (R) Beograd, 22.10.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

VELIKO POJAČANJE ZA SPARTAK: Bivši ofanzivac Partizana stigao u Suboticu!

Objavljeno: 01.09.21 u 18:22

Ekipa koju sa klupe predvodi Vladimir Buač želi visok plasman u Superligi!

Nemanja Mihajlović je novi fudbaler Spartaka iz Subotice! Nekadašnji igrač Partizana je odlučio da se vrati u najkvalitetniji rang takmičenja u Srbiji. Mihajlović je tokom karijere nosio dres Rada,  Teleoptika, Partizana,  Herenvena, Arke, Balikesirspora i Boluspora,

Novajliju je predstavio direktor kluba Vladimir Torbica .

-Čast mi je da predstavim našeg novog igrača, Nemanju Mihajlovića sa kojim smo potpisali ugovor na dve i po godine. Mihajlović je rođen 1996. godine, našoj fudbalskoj javnosti dobro poznat. Najsvetlije trenutke u fudbalskoj karijeri doživeo je u dresu Partizana odakle je inostranu karijeru odradio u Holandiji, Poljskoj i Turskoj. Nadam se da će svojim kvalitetom pomoći Spartaku u borbi za bodove i da će imati zapaženu ulogu u našem klubu. Bio je član svih mlađih selekicija nacionalnog tima, a mi mu želimo da se iz Spartaka nametne za A reprezentaciju – istakao je Torbica.

Prisutnima se obratio i Nemanja Mihajlović.

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Second qualifying round 1st leg
Partizan v Buducnost (Podgorica)
Nemanja Mihajlovic
Beograd, 11.07.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

-Drago mi je da sam došao u Spartak. Direktora Torbicu poznajem, imali smo prilike da se na terenu borimo jedan protiv drugoga, ali i većinu igrača u ekipi, tako da nema nikakvih poteškoća što se tiče adaptacije. Sa ekipom već treniram, biću na raspolaganju šefu za predstojeće utakmice. Prethodnih sezona ekipa iz Subotice je pokazala kvalitet i potvrdila da voli da igra fudbal. To me je i privuklo da dođem ovde i pristanem na saradnju sa ovim klubom. U kojem god sam klubu bio, postavljao sam sebi ciljeve. Bočni sam igrač. Očekujem dobre igre, asistencije i golove. Kako će to biti videćemo. Nekim svojim iskustvom sigurno ću doprineti. Mnogo je bitno da što pre krenem u ritam utakmica. Lične ambicije su važne, ali pobede se pišu. Igrač može da da dva gola, a da ekipa primi četiri. To ništa ne menja. Svi će pisati da je Spartak izgubio, a niko neće isticati da sam ja postigao ili namestio dva gola. Postavljam sebi ambicije da moja statistika bude što bolja da doprinesem ekipi da se na što boljoj poziciji kotira. Nadam se da će biti sve kako treba. Očekujem dobre rezultate i da Spartak po kvalitetu bude u vrhu srpskog fudbal. Ne samo ove sezone. Sigurno da će biti uspona i padova ekipe,što je i normalno, kao što svi timovi dožive. Mi ćemo se truditi našim radom da postavimo Spartak u vrh tabele – poručio je Nemanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Spartak Ždrepčeva krv 🔵⚪ (@fcspartaksubotica)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter