0
Evropske lige

(190914) -- MADRID, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Real Madrid's Eden Hazard (2nd L) competes during a Spanish league soccer match between Real Madrid and Levante in Madrid, Spain, Sept. 14, 2019. (Photo by Edward F. Peters/Xinhua)

AZAR NAJAVLJUJE POVRATAK: ‘Real je na mene potrošio mnogo novca! Čekam momenat da dokažem koliko vredim’

Objavljeno: 01.09.21 u 19:15

Očekivanja u Madridu su velika!

Real Madrid je pre dve godine u svoje redove doveo Edena Azara. Reprezentativac Belgije je u prestonicu Španije stigao kao veliko pojačanje i igrač koji će pokušati da preuzme ulogu lidera ekipe nakon odlaska Kristijana Ronalda.

Adaptacija je tekla sporije od očekivanog i povrede su često sprečavale Azara da zablista punim sjajem u dresu velikana sa stadiona ‘Santijago Bernabeu’.

-Ljudi imaju osećaj da sam stalno povređen. To je i istina. Ali, ako pogledate celu moju karijeru, nema igrača koji je za deset godina odigrao toliko mečeva koliko sam odigrao ja. Radim šta moram. Svakodnevno radim sa trenerom na fizičkoj spremi i mislim da obavljamo dobar posao pred početak sezone. U ovom momentu mogu da kažem da napredujem dobro iako još nisam na 100 odsto – istakao je reprezentativac Belgije.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO POJAČANJE ZA SPARTAK: Bivši ofanzivac Partizana stigao u Suboticu!

-Nikada nije lako kada si povređen. Želiš da igraš, da pomogneš, ali bol te stalno prati. To je najgore. Teško je nekada i shvatiti kako ne pomaže ništa, a radiš sve što je potrebno – rekao je ofanzivac.

Azar je svestan koliko je novca uloženo u njegov dolazak i želi da na terenu pokaže koliko zaista vredi.

Real je na mene potrošio mnogo novca i želim to da vratim na terenu. Potpisao sam ugovor na pet godina, prve dve nisu bile baš dobre, ali imam još tri da dokažem da sam vredan tog novca i poverenja. Nadam se da će sve doći na svoje mesto, da ću jednog jutra ustati i da će sve biti ok. Čekam momenat da dokažem koliko vredim – zaključio je Eden Azar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter