0
Evropske lige

(191024) -- LEIPZIG, Oct. 24, 2019 (Xinhua) -- Marcel Sabitzer (L) of Leipzig vies with Sebastian Driussi of Zenit during a UEFA Champions League Group G match between RB Leipzig of Germany and Zenit St. Petersburg of Russia in Leipzig, Germany, Oct. 23, 2019. (Photo by Kevin Voigt/Xinhua)

VELIKO POJAČANJE ZA BAVARCE: Vezista stiže u Bajern iz redova direktnog konkurenta u borbi za titulu!

Objavljeno: 30.08.21 u 16:47

Negelsman stvara tim za velika dela!

Marsel Zabicer će uskoro postati novi fudbaler Bajern Minhena! Iskusni vezista stiže u redove aktuelnog šampiona Nemačke iz Red Bul Lajpciga. 

Cena transfera iznosi 16 miliona evra. Reprezentativac Austrije će potpisati ugovor do 2025. godine i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za tim koji sa klupe predvodi Julijan Nagelsman. Šef stručnog štaba Bajerna odlično poznaje Zabicera, jer su prethodne dve godine sarađivali u Lajpcigu.

Zabicer je tokom karijere nastupao za Admiru, Rapid, Salcburg i Lajpcig. Marsel je za Lajpcig odigrao skoro 200 utakmica, a za to vreme je postigao 40 pogodaka.

Vezista je aktuelni član reprezentacije Austrije, čiji je dres nosio i na prethodnom Evropskom prvenstvu koje je održano ovog leta. Fudbaler je za nacionalni tim Austrije zabeležio 54 nastupa.

Dugo se pričalo o potencijalnom dolasku veziste u ekipu aktuelnog osvajača Bundeslige, a u trenutku kada je sve gotovo izvesno, samo je pitanje vremena kada će Zabicer biti predstavljen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter