2
Domaći fudbal

Fudbal Super League 2018-2019 FK Partizan-Promocija Milan Lola Smiljanic Ivica Iliev Beograd, 21.07.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ILIEV ZADOVOLJAN EKIPOM: ‘Dovešćemo štopera, ali nećemo nikoga prodavati!’

Objavljeno: 30.08.21 u 08:15

Partizan za sada nema problema!

Fudbaleri Partizana su izvanredno započeli ovu sezonu i čini se da su sve ciljeve ispunili. U domaćem prvenstvu na šest utakmica zabeležili isto toliko pobeda, a što se tiče Evrope, tu su se plasirali u Ligu konferencija.

Bibras Natkho Natcho (L) and Ricardo Gomes
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Radnicki Nis
Beograd, 29.08.2021.
foto: Starsport.rs ©

Sportski direktor Partzana Ivica Iliev je upravo zbog tih uspeha izjavio da ne žele da prodaju ni jednog igrača.

‘Nećemo nikoga da prodajemo. Jedino ako nam dođe neki igrač i kaže nam da želi da ode. Imamo pravu ekipu, igra odlično i zašto bismo ikog prodavali. Cilj nam je da budemo još jači i bolji.’ – rekao je Iliev.

Nekadašnji fudbaler Partizana je potom dodao da će crno-beli dovesti još pojačanja:

‘Dovešćemo štopera. Imamo ih ukupno trojicu, treba nam i četvrti. Duga je sezona, veliki broj utakmica, igramo i u Evropi, neophodan nam je još jedan na toj poziciji. Nećemo da žurimo, imamo dovoljno vremena do kraja prelaznog roka da dovedmo ono što želimo. Moguće je da dovedemo i krilo. To bi bio neki mladi igrač, kao zalog za budućnost.’

0
0

2 Komentara

  1. Pa,niko! Eto ko ga menja!
    Ika idiot! Ne daj boze da se Ricky povredi. Ne daj boze!
    Druga stvar, zar vi ne mozete gospodo iz uprave da malo pomerite fokus sa tridesetpetogodisnjaka na npr 23-godisnjake i da neki dolr kasnije zaradite na igracu. Napravili ste star tim kakav PFC nikad imao nije.To je blagi uzas od perspektive. Ovakvim pristupom samo mozete prezivljavati,nikad na zelenu granu izaci necete. Prodacete ev po jednog mladica u sezoni ali od toga necete ni budzet uspevati pokrivati. To u konacnom vodi u katastrofu sve do gasenja..Zasto barem niste kupili Sataru iz mladosti,Lucani? Ja najvise brinem za poz.9! Ponavljam jos jednom:Ne daj boze da se Ricky povredi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter