1
Fudbal

Nemanja Jovic (R) celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnicki Nis Beograd, 29.08.2021. foto: Starsport.rs ©

PARTIZAN PREKO RADNIČKOG DO MAKSIMALNOG UČINKA: Rikardo postigao dva gola i zabeležio dve asistencije! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.21 u 23:06

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Radničkog iz Niša u okviru 7. kola Superlige Srbije rezultatom 4:0.

Odigrali su crno beli odličan meč i nastavili dominaciju u domaćim okvirima. Ovom pobedom su ponovo izbili na prvo mesto i sada imaju maksimalan učinak od šest pobeda iz šest mečeva. Golove za Partizan postizali su Rikardo u 37. i 43. minutu, Natho u 63. minutu i Nemanja Jović u 70. minutu.

Ušli su izabranici Aleksandra Stanojevića vrlo agresivno u ovaj meč, ali na samom startu nisu uspeli da ugroze gol Nišlija. U 7. minutu meča se Vujačić požalio na povredu, a u 11. Saničanin te su crno beli imali problema u defanzivi, ali su igrači uspeli da nastave meč.

Prvu ozbiljnu priliku na meču imao je napadač Partizana. Povukao je Terzić i proigrao Rikarda. Oslobodio se napadač crno-belih Bjeličića, ali je sa 15 metara šutirao pored gola. U 26. minutu Natho je propustio najbolju priliku na meču. Lepo je Rikardo odložio loptu Nathu, ali je Izraelac sa 16 metara tukao pored gola. Nastavili su crno beli da napadaju, a Jojić je pogodio stativu u 30. minutu.

Partizan je poveo  u 37. minutu nakon sjajno centaršuta Živkovića za Rikarda koji je glavom prosledio loptu u mrežu. Čekala se potvrda VAR-a da li je lopta prešla gol liniju, a nakon nekoliko minuta gol je priznat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Samo par minuta nakon prvog gola, stigao je i drugi. Ponovo je Živković centrirao, a napadač crno belih je bio na pravom mestu i duplirao prednost svog tima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Otvorili su fudbaleri Radničkog dobro prvo poluvreme, imali veliki posed, ali nisu uspeli da stvore konkretnu šansu. Pokušavali su fudbaleri Aleksandra Stankovića da zaprete crno belima, Mićubići je uputio jedan udarac pored gola, ali ozbiljnije nisu mogli da zaprete. U 64. minutu Partizan stiže do novog gola. Rikardo se ovoga puta našao u ulozi asistenta a Natho je lako realizovao priliku.

Nakon trećeg gola igra Nišlija se raspala, a to je iskoristio Jović koji je stavio tačku na meč dok je Rikardo zabeležio još jednu asistenciju.

Imali su crno beli i specijalnog gosta, pošto je bivši golman Vladimir Stojković došao da pozdravi bivše saigrače.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

1 Komentara

  1. Kako sada treba da reaguju lešćani, posle tolikih „veličanstvenih“ pobeda ?? Kada je Zvezda sve pobeđivala, to je bila nameštaljka, plaćene sudije, zatvoreno prvenstvo, Vučićeva liga i sijaset gluposti. Šta je sada ovo i kako ovo treba nazvati???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter