0
Evrokupovi

Fudbal UEFA Champions League Play-Off season 2018-2019 Red Bull Salzburg v Crvena Zvezda from left Milan Jevtovic Vujadin Savic Filip Stojkovic Branko Jovicic celebrate Salzburg, 29.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TRI GODINE OD VELIKE POBEDE CRVENE ZVEZDE: Do sada neviđeni snimci iz Salcburga! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.21 u 18:12

Čuveni blickrig Crvene zvezde!

Fudbaleri Crvene zvezde su na današnji dan pre tačno tri godine ostvarili jednu od najvećih pobeda u ovom veku. To se desilo na čuvenom gostovanju Salcburgu.

Ovaj meč je bio druga utakmica ple-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Rezultat nakon prvog meča je bio 0:0. Čini se da je u Austriju tog dana doputovalo preko 20.000 Delija kako bi bodrili svoju ekipu do dugo čekane Lige šampiona.

Ekipa Salcburga je u meč ušla kao dosta bolji rival, a na poluvreme su otišli sa golom prednosti koji je postigao Munas Dabur. Drugo poluvreme je krenulo jako loše za Crvenu zvezdu, koja jako brzo pravi prekršaj za jedanesterac. Munas Dabur ponovo postiže pogodak i duplira prednost svoje ekipe.

Međutim, fudbaleri Crvene zvezde nisu hteli tu da se predaju. Verovali su do kraja, a u najbitnijim trenucima meča je proradio čuveni srpski inat. Slede dva mminuta koja će navijači Crvene zvezde pamtiti do kraja života. To su 65. i 66. kada je dva gola postigao El Fardu Ben, oba puta na asistenciju Miloša Degeneka. To je bio rezultat koji je vodio Crvenu zvezdu u Ligu šampiona.

Kada je sudija odsvirao kraj počelo je ogromno slavlje navijača i fudbalera Crvene zvezde. Teren je u jednom trenutku bio preplavljen Delijama.

Fudbal UEFA Champions League Play-Off season 2018-2019
Red Bull Salzburg v Crvena Zvezda
Delije navijaci fans supporters flags zastave Koreografija
Salzburg, 29.08.2018.
foto: Starsportphoto ©
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter