1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

DOĐI VAMO BRE: Stanković nakon Kluža pokazao emocije, popeo se pored navijača i drmao ogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.21 u 13:52

Ovo do sada nismo videli.

Fudbaleri Crvene zvezde su u plej-ofu za Ligu Evrope savladali rumunski Kluž. U prvom meču u Beogradu, crveno-beli su bili ubedljivi (4:0), ali pobeda nije izostala ni u revanšu (1:2), pa je trener Dejan Stanković po završetku susreta pokazao sve emocije.

On se popeo na ogradu iza koje su se nalazili navijači Zvezde, sa kojima je na kraju i zapevao. Stanković je ovim pokazao koliko mu znači plasman u Ligu Evrope, ali i koliko voli Crvenu zvezdu.

Srpski šampion će se u LE nadmetati u grupi F zajedno sa Bragom, Ludogorecom i Mitjilandom. Crveno-beli su imali dosta sreće na žrebu, pa deluje da su šanse za prolaz dalje veoma dobre. Stanković je istakao da je moglo biti gore, kao i da protivnici nisu atraktivni ali ipak igraju sjajan fudbal.

Da je moglo gore – moglo je, međutim, dobili smo veoma jaku i kvalitetnu grupu. Protivnici nisu možda toliko atraktivni, ali reč je o odličnim ekipama koje igraju sjajan fudbal, kako u prvenstvima, tako i na evropskoj sceni. Braga se odavno pozicionirala u Evropi, Midtjiland ima prepoznatljivu školu i sjajnu sezonu u Danskoj iza sebe, a sa Ludogorecom koji suvereno dominira u Bugarskoj, smo već igrali i svi znaju koliko je bilo teško. Međutim, daćemo sve od sebe da ispoštujemo i nas i navijače, rekao je trener Zvezde nakon žreba.

0
0

1 Komentara

  1. Hahahaha, takve mozemo videti svaki put kad podsetimo Zoloske Vrtove, zakace se za ogradu, i ako im nedas kikiriki oni pocinju da drmaju !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter