0
Evropske lige

(191007) -- ITALY, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- FC Inter's Lautaro Martinez scores his goal during a Serie A soccer match between FC Inter and FC Juventus in Milan, Italy, Oct. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

POGODAK ILIĆA NEDOVOLJAN ZA BODOVE: Korea i Martinez za potpuni preokret i trijumf Intera! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.21 u 23:38

Računajući pripremni period, aktuelni šampion Italije je ostvario osmu uzastopnu pobedu.

Verona je ugostila Inter u okviru 3. kola Serije A. Aktuelni šampion Italije je slavio na neugodnom gostovanju, rezultatom 1:3. Domaći još uvek nisu uspeli da osvoje bod u ovosezonskom takmičenju, dok je Inter ostvario drugu ubedljivu pobedu.

Na stadionu Mark’ Antonio Bentegodi do prve promene rezultata je došlo u 15. minutu meča. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ivan Ilić je iskoristio grešku protivničkih defanzivaca i na lep način je savladao iskusnog Samira Handanoviča.

Bio je to četvrti pogodak reprezentativca Srbije u dresu ekipe iz Italije. Ilić je nakon Crvene zvezde nastupao za Bredu u Holandiji, a zatim je usledio transfer u Seriju A.

Do kraja prvog dela igre, rezultat na semaforu se nije menjao. Gosti ubrzo uspeli da razočaraju navijače Verone. Sjajni Lautaro Martinez je zatresao mrežu golmana Montipa već u 47. minutu meča. Vodila se velika borba na terenu, a izabranici trenera Inzagija su dali svoj maksimum kako bi ostvarili drugi trijumf u sezoni.

Novajlija Hoakin Korea je zamenio Lautara u 74. minutu. Nekadašnji igrač Lacija je brzo osvojio navijače ekipe sa stadiona ‘Đuzepe Meaca’. Argentinac je postigao pogotke u 83. i 94. minitu i tako doneo potpuni preokret ekipi Intera.

https://youtu.be/QfOj9Au88q0

Osim Ilića, još jedan reprezentativac Srbije je proveo 95. minuta na terenu. U pitanju je nekadašnji kapiten Crvene zvezde Darko Lazović.

Nakon reprezentativne pauze, Verona se na teren vraća 12. septembra. Ekipa za koju nastupaju Ivan Ilić i Darko Lazović će odmeriti snage sa Bolonjom, a domaćin će biti tim koji sa klupe predvodi legendarni Siniša Mihajlović. Inter će istog dana odmeriti snage sa Sampdorijom na stadionu ‘Luiđi Feraris’ u Đenovi. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter