0
Evroliga

Aleksandar Djordjevic Eurocup basketball match between Darusafka and Virtus in Belgrade, Serbia March 5. Beograd, Srbija 5.3.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PREZADOVOLJAN JE NJEGOVIM DOLASKOM: Gerardini samo reči hvale o Đorđeviću!

Objavljeno: 25.08.21 u 21:27

‘Oduvek je bio neko kome sam se divio!’

Generalni menadžer turskog FenerbahčeaMaurucio Gerardini, prezadovoljan je ostvarenom saradnjom sa Aleksandrom Đorđevićem.

‘Imali smo veoma težak period, ali smo uprkos tome imali nekoliko opcija. Najvažnije za nas je bilo Aleksandrovo znanje, obrazovanje, trenerska karijera, ličnosti i stil treniranja. Sve smo razmotrili. Znam Đorđevića već skoro 30 godina, oduvek je bio neko kom sam se divio, ali nisam imao prilike da sarađujem sa njim. Sve smo razmatrali, radio je sa nekim našim košarkašima, što je takođe bila prednost. Bilo je i drugih dobrih opcija.’ – rekao je i potom dodao.

‘Ako ne nastavimo sa Diksonom, naravno, napravićemo oproštajnu ceremoniju za njega. On je veoma važan za nas i mnogo ga poštujemo i volimo. Pružio nam je tako mnogo i želimo da mu damo sve što smo u mogućnosti, zaključio je generalni menadžer Fenerbahčea.’ – zaključio je on.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter