0
Evrokupovi

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

‘NULA’ NA MAKSIMIRU: Monako Ligu šampiona ispustio nakon 120 minuta!

Objavljeno: 25.08.21 u 23:35

Puno uzbuđenja viđeno je u Donjecku!

Brondbi – Red Bul Salcburg 1:2 (2:4)

Večeras su odigrane tri utakmice plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona. Prvi duel su odigrale ekipe Brondbija i Red Bul Salcburga. Prednost iz prvog meča imao je gost, koji je u Austriji na domaćem terenu slavio sa 2:1. Istim rezultatom, Salcburg je i večeranji meč dobio.

Poveli su gosti u 4. minutu susreta pogotkom slovenačkog tinejdžera Benjamina Šeška.. Nije se dugo čekalo za drugi pogodak. Igrao se 10. minut kada je za 0:2 bio precvizan Aronson.. Poraz domaćina ublažio je štoper Maksjo u 62. minutu susreta.

Dinamo Zagreb – Šerif Tiraspolj 0:0 (0:3) 

Jedna prilično ‘dosadna’ utakmica viđena je na ‘Maksimiru’. Nakon što su prvi meč dobili sa 3:0, gosti iz Tiraspolja su došli sa očiglednom idejom da zaštite prednost i uspeli su u tome. ‘Modri’ će svoju sreću morati da potraže u Ligi Evrope, dok će moldavski tim igrati u Ligi šampiona.

Šahtjor Donjeck – Monako 2:2 (3:2)

Prvi duel ova dva tima, odigran u ‘Kneževimi’ pripao je Šahtjoru sa 0:1. Monaku je bila neophodna pobeda kako bi izborili makar produžetke ili pobedu. Poveli su gosti u 19. minutu golom Ben Jedera, a isti igrač je u 39. minutu postigao i drugi pogodak. Prednošću od 0:2 Monako je otišao dosta mirniji na odmor. Ipak, domaćin je uspeo da se vrati u meč, pogotkom Marlosa u 74. minutu večerašnjeg susreta. Kako pravilo gola u gostima više nije na snazi, pristupiljeno je produžecima.

Tokom produžetaka viđena je velika borba, ali i samo jedan pogodak! Autogol je postigao Ruben Agilar, bek Monaka koji je u igru ušao u 99. minutu.. Šahtjor je nakon velike drame uspeo da se plasira u Ligu šampiona!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter