2
Evrokupovi

Fudbal-Champions League-Third qualifying round-1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Sheriff (Moldavia) Beograd, 02.08.2021. foto: Starsport.rs ©

ŠERIF ‘DEMOLIRAO’ DINAMO: Fenomenalna partija tima iz Moldavije!

Objavljeno: 17.08.21 u 23:16

Šerif je pokazao da duel sa Zvezdom nije slučajnost!

Kada je Crvena zvezda ispala od Šerifa iz Tiraspolja, čitava fudbalska javnost bila je iznenađena i razočarana.. Ipak, Šerif je sada pokazao i dokazao da je to bila sve, samo ne slučajnost.

Šerif u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, igra protiv Dinama iz Zagreba, ‘nesuđenog’ rivala Crvene zvezde. Prvi meč igra se u Moldaviji, odnosno u Tiraspolju, a domaćin je odneo ubedljivu pobedu – 3:0.

Poveo je Šerif u samoj završnici prvog poluvremena.. Igrao se 45. minut, kada je mrežu gostiju iz Zagreba zatresao Adama Traore. Startom drugog poluvremena, mogla se videti apsolutna dominacija domaćina, koji je sa 2:0 poveo već u 54. minutu, strelac je bio Kolovos. Konačnih 3:0 postavio je Traore svojim drugim pogotkom u 80. minutu utakmice.

0
0

2 Komentara

  1. Koliko je bilo reci kako je Zvezda bila losa protiv Serifa, a kako Dinamo lagano ide u LS. Sad se vidi da Serifu uopste nije lako dati gol, jako tvrda ekipa, ne igraju na oko nista posebno, ali se tesko savladaju. Uz sve to je Serif i u Beogradu i u Moldaviji dao neregularne golove, da je bilo VAR-a bili bi ponisteni oba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter