0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GELOR KANGA: ‘Kada vidim kakvu podršku imamo, pun stadion, pesme – naježim se i budem svestan da moramo uvek i u svakom trenutku da ih činimo ponosnima’

Objavljeno: 25.08.21 u 15:32

Iskusni vezista tvrdi da će ekipa biti maksimalno fokusirana.

Crvena zvezda će u četvrtak od 20 časova i 30 minuta gostovati ekipi Kluža, u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Uprkos tome što je prvi susret završen u korist ekipe iz Beograda rezultatom 4:0, Gelor Kanga ističe da nema opuštanja pred revanš.

-Ne zanima nas rezultat iz prve utakmice, u tom nekom smislu da ćemo zaista na teren izaći kao da je 0:0. Ne smemo da se opustimo, niti da budemo uljuljkani, ali znajući kako funkcionišemo i kroz razgovore sa saigračima, vidim da će pristup biti pravi. Igra protiv Kluža u Beogradu je bila sjajna i navijačima ‘dugujemo’ još jednu takvu fudbalsku predstavu. S toga, mogu odgovorno da tvrdim da ćemo sutra na teren izaći maksimalno fokusirano i bez opuštanja – istakao je Gabonac.

PROČITAJTE JOŠ: PREDRAG MIJATOVIĆ: ‘Transfer koji je na pomolu, bio bi jedan od najvećih u istoriji svetskog fudbala’

– Navijači su mi uvek najveća motivacija. Kada vidim kakvu podršku imamo, pun stadion, pesme – naježim se i budem svestan da moramo uvek i u svakom trenutku da ih činimo ponosnima. Upravo zbog toga, sutra ćemo dati sve od sebe da ostvarimo još jedan pozitivan rezultat i da obradujemo navijače. Da budu ponosni na našu igru u Rumuniji i na činjenicu da pokazujemo kvalitet i u evropskim utakmicama – zaključio je Kanga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter