0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

PREDRAG MIJATOVIĆ: ‘Transfer koji je na pomolu, bio bi jedan od najvećih u istoriji svetskog fudbala’

Objavljeno: 25.08.21 u 15:18

Crnogorac poredi potencijalni transfer sa Ronaldovim prelaskom u Real.

Real Madrid je poslao ponudu u Pariz! ‘Kraljevski klub’ je ponudio 160 miliona evra za Kilijana Mbapea, a Francuzi su odbili ponudu. Očekuje se da će uskoro uslediti nova ponuda, a u slučaju da do nje ne dođe, ponovo će se razmatrati aktuelna.

Francuzu ističe ugovor na kraju sezone i Pari Sen Žermenu je u interesu da iskoristi priliku i proda ofanzivca za veliku sumu novca.

Predrag Mijatović je istakao da u uskoro očekuje realizaciju transfera.

PSŽ mora da bude u okvirima finansijskog fer-pleja, a jedini igrač koga može da proda je Mbape. On ne želi da produži ugovor, praktično je već slobodan, a niko se ne igra sa milionima u vreme koronavirusa. Predstavnici igrača su kontaktirali Real, očito se sve radi u dogovoru. Ponuda je važan korak, ali očekuje se i neka Mbapeova izjava, mada dovoljno govori to što ne želi da produži ugovor – istakao je čuveni napadač.

(191023) — BRUGGE, Oct. 23, 2019 (Xinhua) — PSG’s Kylian Mbappe celebrates his hat-trick during a Group A match of the 2019-2020 UEFA Champions League between Paris Saint-Germain (PSG) and Club Brugge in Brugge, Belgium, Oct. 22, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

-Transfer koji je na pomolu, bio bi jedan od najvećih u istoriji svetskog fudbala. Bio bi sličan dolasku Ronalda u Real – zaključio je Mijatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter