2
Evropske lige

Ricardo Gomes (C) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Scekic Marko Zivkovic Bojan Ostojic (L) Nikola Terzic and Seydouba Soumah (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Kolubara v FK Partizan Lazarevac, 22.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DOBRE VESTI ZA CRNO-BELE: Santa Klara doživela novi poraz!

Objavljeno: 24.08.21 u 08:36

Poraz pred put u Beograd!

Fudbaleri Santa Klare su sinoć izgubili od ekipe Boaviste rezultatom 2:0 u okviru trećeg kola portugalskog prvenstva. Santa Klara je tako na tri utakmice osvojila samo jedan bod.

Lazar Markovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Kolubara v FK Partizan
Lazarevac, 22.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ono što je dobro za portugalski tim je to što su odmorili gotovo sve igrače koji će nastupati u četvrtak od 21h u meču sezone protiv Partizana za plasman u Ligu konferencija. Taj meč će se igrati u Beogradu, a Partizan ima gol zaostatka iz prve utakmice.

Partizan je sa druge strane pred ovaj meč više nego ubedljivo savladao ekipu Kolubare rezultatom 4:0 i tako upisao petu pobedu za redom u domaćem šampionatu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter