0
Evrokupovi

FOTO: Unsplash

EVO KO ĆE SUDITI PARTIZANOV MEČ SEZONE: Stiže direktno iz Premijer lige, do sada nije delio pravdu našim timovima!

Objavljeno: 23.08.21 u 20:48

Očekuje nas velika borba u Beogradu.

Fudbaleri Partizana će se u četvrtak od 21 čas sastati sa Santa Klarom u okviru revanš meča plej-ofa za Ligu konferencija. Prvi duel u Portugalu završen je rezultatom 2:1 u korist domaće ekipe, pa će crno-beli u Beogradu tražiti pobedu i prolaz u treće najkvalitetnije takmičenje u Evropi.

Sigurno da je ovo jedan od neizvesnijih mečeva koji nas očekuju, pa je samim tim za njega odabran i iskusni arbitar. U pitanju je Krejg Pouson, premijerligaški sudija koji će biti glavni na ovoj utakmici. Ono po čemu naša javnost može da ga zna je prijateljski susret Srbije i Nigerije, koji je naša selekcija dobila sa 2:0.

Sa druge strane, srpske sudije će imati pravu poslasticu, možda čak i najteži meč koji se igra u četvrtak. Srđan Jovanović će voditi meč između Rome i Trabzona na Olimpiku, dok će mu pomoćnici biti Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter