0
ATP

Tennis Tenis-Adria Tour 2020-Final Match-Medal Ceremony- Alexander Zverev (L) and Novak Djokovic Beograd,14.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEREV ŠAMPION SINSINATIJA: ‘Nisam hteo da slavim, znam da mu je teško!’

Objavljeno: 23.08.21 u 09:07

Veliki uspeh za nemačkog tenisera!

Aleksandar Zverev postao je novi šampion mastersa u Sinsinatiju, tako što je u finalnom meču savladao Andreja Rubljova sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3.

‘Prvu pobedu u karijeri na ovom terenu ostvario sam u sredu, pre četiri dana. Sada držim i ovaj prelepi trofej, za svoju prvu titulu u Sinsinatiju. Iza mene je sjajna nedelja, odigrao sam nekoliko fantastičnih mečeva, koji mi daju samopouzdanje i snagu pred Otvoreno prvenstvo Amerike.’ – rekao je Zverev i potom dodao.

‘Mislim da sam igrao jako dobar tenis. Nisam burno proslavio pobedu, zato što znam kako se osećao Andrej. Nas dvojica smo baš bliski, prijatelji smo od 11 godine i svestan sam koliko je on želeo da dođe do svoje prve titule iz „Masters 1000 serije’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter