1
Evropske lige

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Mauro Icardi (C) of Paris Saint-Germain celebrates his goal with Marquinhos and Kylian Mbappe (L) during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

PSŽ NASTAVLJA SA POJAČANJIMA: Reprezentativac Francuske se seli u Pariz!

Objavljeno: 23.08.21 u 18:45

Za mladog vezistu su takođe zainteresovani Real Madrid i Mančester junajted.

Ekipa koju sa klupe predvodi Maurisio Poketino, u svoje redove je dovela već pet pojačanja. U klub je stigao legendarni Lionel Mesi, a pridružile su mu se kolege iz vrha svetskog fudbala. Dres ekipe iz glavnog grada Francuske, zadužili su Serhio Ramos, Vajnaldum, Hakimi i Donaruma. Očigledno je da to nije kraj prelaznog roka za Pari Sen Žermen.

Prema tvrdnjama medija iz Francuske, mladi Eduardo Kamavinga bi uskoro mogao da obuče dres Pari Sen Žermena. Talentovani vezista je na sebe skrenuo pažnju sjajnim partijama u Renu. Za aktuelnog reprezentativca Francuske za zainteresovani još i Real Madrid i Mančester junajted.

PSŽ je poslao najbolja ponudu, koja iznosi oko 30 miliona evra. Kamavinga je rođen 2002. godine, a prethodne sezone je zabeležio više od 40 nastupa u ekipi Rena.

Povodom celokupne situacije, oglasio se i trener Rena.

-Ovo je za nas u svakom slučaju dobra situacija. Deo karijere je da se donose važne odluke. Ako odluči da ode, klub će biti finansijski jači, ako ostane imaćemo sjajnog igrača u našim redovima još godinu dana – istakao Bruno Genesio.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter