0
Evropske lige

Fudbal Prijateljski mec-Friendly match Francuska v Srbija Paul Pogba (R) and Nemanja Matic Bordeaux, 07.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POGBA: ‘Moj utisak nije da smo osvojili bod, već da smo ispustili dva’

Objavljeno: 23.08.21 u 16:17

Francuz želi titulu!

Sautempton je ugostio Mančester junajted u okviru 2. kola Premijer lige Engleske. Utakmica je završena rezultatom 1:1. Domaći su imali prednost nakon prvih 45 minuta, a ekipa iz Mančestera je uspela da izjednači u nastavku.  Pol Pogba je nastavio u odličnom ritmu i upisao je novu asistenciju, a jedini pogodak za Junajted, delo je Mejsona Grinvuda. 

Istaknuti reprezentativac Francuske nije zadovoljan osvajanjem jednog boda i veruje da će ekipa u nastavku sezone igrati na svom nivou. Mančester junajted je stigao do 27. uzastopne utakmice bez poraza na gostujućem terenu i tako je izjednačio rekord takmičenja sa Arsenalom.

Pogba je srećan zbog rekorda, ali ga više zanima trka za šampionsku titulu.

-Mislim da smo zaslužili više od boda, ali je činjenica da smo morali da budemo još bolji. Posle izjednačujećeg gola malo smo stali, kao da smo zadovoljili. Zato nismo stigli do trijumfa. Moj utisak nije da smo osvojili bod, već da smo ispustili dva- rekao je Pogba.

PROČITAJTE JOŠ:CJOVIĆ DOBIO POHVALE OD ANĆELOTIJA: „Jović je bio veoma dobar kada je ušao u igru“!

-Uvek je lepo kada čujete da ste nešto uradili prvi put. Međutim, ako mene pitate bolje je da osvojimo titulu, a da izgubimo neku utakmicu. To je ipak ono što je najvažnije i što se na kraju računa. Moramo da budemo bolji ako želimo da da budemo kandidati za prvo mesto –  istakao je vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter