0
Evropske lige

Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel speaks during press conference prior to the UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 10. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

TOMAS TUHEL: ‘Veoma sam srećan što smo već integrisali Lukakua u naš tim’

Objavljeno: 22.08.21 u 22:16

Šampion Evrope igra na visokom nivou od starta nove sezone!

Arsenal je ugostio Čelsi u  okviru 2. kola Premijer lige Engleske. Nakon gradskog derbija, ‘plavi’ deo Londona je slavio. Gostujuća ekipa je ostvarila novi trijumf i meč je završen rezultatom 0:2. U listu strelaca  upisali su se Ris Džejms i Romelu Lukaku.

Nakon utakmice, oglasio se trener Čelsija Tomas Tuhel.

-Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli da budemoi oštriji, bili smo suviše pasivni. Rekao bih da smo tokom prošle nedelje imali duge treninge, pa su igračima bile teške noge. Zaslužili smo pobedu, ali i dalje imamo mesta za napredak – rekao je Tuhel.

Nemac ne krije zadovoljstvo zbog dolaska velikog pojačanje u redove aktuelnog šampiona Evrope.

-Veoma sam srećan što smo već integrisali Lukakua u naš tim – on je pametan momak koji voli da bude deo kolektiva. On je demokratski vođa – priča sa svima, prijateljski se ponaša i veoma je takmičarski nastrojen. On štiti loptu – daje nam nešto što nismo imali do njegovog dolaska. Ne možete da zamislite bolji start u novom klubu od gola koji je postigao, asistencije i nekih prilika. Nisam baš to očekivao, ali sam znao da ima sposobnost da povezuje igru, što je odlično činio – istakao je bivši šef stručnog štaba Pari Sen Žermena.

PROČITAJTE JOŠ: PA ŠTA JE OVO: Neverovatna utakmica u Subotici, 5 golova i penal u 95. minutu!

-Ovo je odličan start – imamo dve pobede i nismo primili gol. Imamo novu grupu igrača – neki momci su napustili ekipu, a nekima će biti potrebno vreme da se potpuno adaptiraju. I dalje proces traje, a mi nastavljamo – zaključio je Nemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter