0
Evropske lige

Portugal's forward Cristiano Ronaldo in action during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

ALEGRI: ‘Dogovorili smo se sa Ronaldom da ga ne koristimo od početka utakmice’

Objavljeno: 22.08.21 u 23:23

Počela je nova sezona Serije A!

Udineze je na ‘Dačia Areni‘ ugostio Juventus na samom startu takmičenja. Utakmica je završena rezultatom 2:2.

Gosti su ispustili dva gola prednosti. U centru pažnje se našao Kristijano Ronaldo. Legendarni Portugalac je tek u 60. minutu ušao u igru i postigao je pogodak u sudijskoj nadoknad. Nakon rekacije iz VAR sobe, glavni arbitar je poništio gol u 94. minutu.

Nakon utakmice se oglasio šef stručnog štaba crno-belih iz Torina, iskusni Masimilijano Alegri.

-Odigrali smo dobru utakmicu, ali i to je fudbal. Ponekad se dešavaju neočekivane stvari, a mi nismo uspeli to da preduhitrimo. Srećom, ovo se dogodilo na početku sezone. Poslužiće nam kao lekcija – istakao je Alegri.

PROČITAJTE JOŠ: TOMAS TUHEL: ‘Veoma sam srećan što smo već integrisali Lukakua u naš tim’

-Ušao je u igru i postigao gol. Na nesreću, poništen je zbog centimetara. Dogovorili smo se da ga ne koristimo od početka utakmice – istakao je Masimilijano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter