0
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Lionel Messi (L) vies with Sevilla's Joan Jordan (C) and Sergio Reguilon during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

NAVIJAČI IŠČEKUJU NJEGOV DEBI, ALI: Mesi nije u sastavu PSŽ-a, još dve velike zvezde ne igraju protiv Bresta!

Objavljeno: 20.08.21 u 16:34

Izgleda da još uvek nije spreman.

Fudbaleri PSŽ-a će se u okviru trećeg kola francuske lige sastati sa Brestom, večeras od 21 čas. Navijačima širom sveta, ovaj duel je privukao pažnju, jer je postojala mogućnost da za Parižane debituje jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi.

Ipak, Maurisio Poketino je odlučio da ostavi Mesija van sastava i za ovu utakmicu. Sigurno je da trener PSŽ-a želi da Argentinac bude 100% spreman, te da od njega može da očekuje maksimum od prvog pojavljivanja na terenu. Takođe, u sastavu nema ni Sehija Ramosa, kao i Nejmara.

PSŽ je u prva dva meča u domaćoj ligi zabeležio pobede. Prvo je savladana Troa sa 2:1, a zatim i Strazbur rezultatom 4:2. Podsećamo, francuski klub je od dolaska Mesija ostvario rekordnu prodaju dresova. Za samo 7 dana, ostvarena je dobit od oko 120 miliona evra, a od toga će korist imati i legendarni košarkaš Majkl Džordan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter