0
Evropske lige

(191030) -- BARCELONA, Oct. 30, 2019 (Xinhua) -- FC Barcelona's Messi competes during La Liga match between FC Barcelona and Real Valladolid in Barcelona, Spain, Oct. 30, 2019. (Xinhua/Joan Gosa)

KAKO ĆE DŽORDAN ZARADITI MILIONE OD MESIJEVOG TRANSFERA: Legendarni košarkaš postaje još bogatiji!

Objavljeno: 17.08.21 u 10:26

Debi se još uvek čeka.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji, Lionel Mesi, napustio je Barselonu nakon više od 15 godina. Argentincu je to jako teško palo, videli smo i suze na oproštajnoj konferenciji, ali tako je jednostavno moralo da bude. Katalonski klub nije mogao da ga zadrži, zbog finansijkih propozicija LA lige, pa će Mesi svoju karijeru nastaviti u PSŽ-u.

Ljudi iz francuskog kluba, pre nekoliko dana, objašnjavali su novinarima kako će im se dolazak Mesija vrlo brzo isplatiti i izgleda da je stigla potvrda. Prvog dana po dolasku u PSŽ, prodati su Mesijevi dresovi u vrednosti od oko 120 miliona evra. Nakon 7 dana, stiglo se do cifre od vrtoglavih 6 miliona evra, a zanimljivo je da će određeni deo dobiti i Majkl Džordan.

Najkov brend ‘Air Jordan’ na čija prava ima legendarni košarkašje tehnički sponzor PSŽ-a. Samim tim, njima bi trebalo da pripadne 5% zarade od prodaje dresova, što na kraju sezone može da predstavlja zaista veliku cifru, možda i rekordnu za ovu vrstu posla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter