0
Domaći fudbal

Serbia’s Nikola Milenkovic during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. 27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SVE JE GOTOVO: Evo gde će Nikola Milenković igrati naredne sezone!

Objavljeno: 19.08.21 u 08:12

Romano rešava sve nedoumice!

Nikola ‘Bleki’ Milenković je jedan od defanzivaca koji je bez sumnje privlačio najveću pažnju tokom letnjeg prelaznog roka. Pričalo se da će gotovo sigurno napustiti Fioretinu i preći u neki od dva tima iz LondonaVest Hem ili Totenhem.

Ipak, poznati novinar, Fabricijo Romano sve je demantovao. Prema njegovim rečima, Nikola neće napustiti Fiorentinu, već će sa ‘ljubičastima’ potpisati novi višegodišnji ugovor i to veoma brzo. Sjajni štoper je u Fiorentinu došao iz redova beogradskog Partizana, gde je kao jako mlad pokazao sav svoj raskošni talenat.

Čini se da Fiorentina neće imati toliko sreće kada je Vlahović u pitanju.. Srpski napadač gotovo sigurno će promeniti sredinu ovog leta, a kao glavni favorit za njegovo dovođenje, navodi se – Atletiko Madrid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter