0
Fudbal

(190915) -- FLORENCE, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Fiorentina's Nikola Milenkovic (R) vies with FC Juventus' Gonzalo Higuain during the Serie A soccer match between Fiorentina and Juventus in Florence, Italy, Sept. 14, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

MILENKOVIĆ SPAKOVAO KOFERE: Veliki transfer na pomolu!

Objavljeno: 05.08.21 u 17:09

Srpski štoper blizu prelaska na Olimpijski stadion. 

Fiorentina je odavno bila svesna da će morati da se oprosti od Nikole Milenkovića. Srpski reprezentativac nije želeo da potpiše novi ugovor, a trenutni ističe sledeće godine. Viola je čekala ponudu koja bi ispunila njihova očekivanja, i jedna takva je upravo stigla.

Kako javlja Pedro Almeida, portugalski stručnjak za transfere, Vest Hem je poslao ponudu od 15.000.000 evra plus bonusi. Dejvid Mojes je zahtevao od stučnog štaba enleskog premijer ligaša da dovedu štopera, kao glavni favorit za dolazak uz Milenkovića bio je Kurt Zuma iz Čelzija.

Kao potencijalna zamena za Milenkovića pominje se Matija Nastasić. Posle odlaska štopera, Fiorentina treba da se suoči sa odlaskom još jednog srpskog reprezentativca – Dušana Vlahovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter