0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SITUACIJA SE SVE VIŠE KOMPLIKUJE: Priključio se još jedan tim u trku za Vlahovića!

Objavljeno: 19.08.21 u 15:57

Čelnici kluba traže 100 miliona za špica.

Fiorentina je upsela da potpiše Milenkovića, a situacija sa Vlahovićem postaje sve komplikovanija. Ponude stižu sa raznih strana, prvo od Vest Hema, zatim od Atletika neverovatnih 80.000.000 evra. Vlasnici kluba sada za srpskog napadača traže 100.000.000 evra.

Sličnu situaciju imamo u Engleskoj gde direktor Totenhema Danijel Levi pokušava na sve načine da zadrži Kejna u svom timu.

Mančester siti ne žali pare, ponudio je 150 milina za Kejna ali Levi ne želi ni da čuje. Posle informacije da Levandovski ima želju da napusti Bajern i odmah su ga povezali sa Sitijem, tako Sara Meini sa RAI Toskana, koja je bliska klubu iz Firence, objavila informaciju da su Građani zainteresovani za Vlahovića.

Siti bi što pre da dovede napadača, a klubovi ne žele da ih se odreknu, 100 miliona je na stolu, čeka se odluka čelnih ljudi Fiorentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter