0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (L) and Dusan Stevanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Vojvodina v FK Partizan Novi Sad, 25.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

STEVANOVIĆ OPTIMISTA: ‘Drago mi je zbog gola, verujem da ćemo pobediti Novi Pazar pred našim navijačima’!

Objavljeno: 17.08.21 u 17:23

Fudbaler Vojvodine zadovoljan!

Fudbaleri Vojvodine su za vikend odigrali utakmicu protiv Spartaka iz Subotice, a krajnji rezultat je bio 2:2. Drugi pogodan za Vojvodinu je postigao defanzivac Dušan Stevanović, koji je pričao o tom meču ali i o sledećem protiv Novog Pazara.

Dusan Stevanovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Vojvodina v FK Partizan
Novi Sad, 25.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Drago mi je što sam postigao gol i tako pomogao ekipi, ali bih bio još srećniji da je pogodak doneo i pobedu. Bila je ovo još jedna teška i borbena utakmica, posle poraza u Evropi nije nam bilo lako, pa je ovo donekle i realan rezultat. Mogli smo da dobijemo i da izgubimo, ali idemo dalje.’ – započeo je Stevanović, a potom je prokomentarisao povrede svojih saigrača:

‘Sigurno da činjenica da ne možemo da svi budemo dostupni makar na nekoliko utakmica u nizu, dosta utiče na tim, ali te stvari se dešavaju u fudbalu i moramo da ih prihvatimo. Dobre vesti su da su se vratili Nešković i Vukadinović, nadamo se da će se brzo oporaviti povređeni igrači i da ćemo u većem delu sezone biti kompletni.’

Vojvodina u sledećem kolu igra protiv Novog Pazara.

‘Novi Pazar je dobra i čvrsta ekipa koja zna kako da se brani i da napadne iz kontri. Verujem da ćemo uspeti da nametnemo svoju igru i da ćemo slaviti pred našim navijačima i da će to biti početak pobedničkog niza u prvenstvu.’ – zaključio je Stevanović.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter