1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

SPARTAK ZA 11 MINUTA OSIGURAO BOD PROTIV VOJVODINE: Superliga Srbije sve zanimljivija!

Objavljeno: 16.08.21 u 21:24

Sigurno su zadovoljni.

Fudbaleri Spartaka i Vojvodine su podelili bodove u okviru 5. kola Superlige Srbije. Utakmica je završena rezultatom 2:2, a Subotičani su pokazali da svojom ofanzivnom igru mogu da ugroze favorite.

Do vođstva na ovom susretu, prvi su stigli gosti u 33. minutu. Cucin je sjajno izveo aut, Čović je dirao loptu i ona je došla do Simića, koji je pogodio za 0:1. Spartak je igrao ofanzivno, ali je nagrada stigla tek u drugom poluvremenu.

Tufegdžić je nakon prodora po desnoj strani, vratio je povratnu za Marčića koji je lako savladao golmana Vojvodine za izjednačenje. Nakon samo 11 minuta, domaći su prešli u vođstvo pogotkom Srećkovića.

Deluje da su se izabranici Slavoljuba Đorđevića probudili nakon drugog primljenog gola. Igrao se 68. minut kada je Vukadinović iznudio faul na desnoj strani. Nakon centaršuta, najviši u skoku bio je Stevanović koji je glavom pogodio za 2:2. U nastavku meča, obe ekipe su nastavile da napadaju, ali je rezulat ostao nepromenjen.

0
0

1 Komentara

  1. Podrzavam sklanjanje Kove posle skandala sa starletom, nakon Austrije. Dete kluba, medju najiskusnijim sa 9k to ne sme da dozvoli.
    Ok je mlad sastav, ali ovom timu nedostaju 4 dobra pojacanja, da bi mogao da izbacis 3-4 klinca I da neki polako dobiju minute. Problem u Vosi je izuzetno jednostavan, Imas drzavne sponsore i politicare u upravi koji taj novac izvlace za sebe.
    Ima dva resenja, oterati prvo sve od Samardzica do Gruje i dovesti Duleta Djordjevica za trenera, Nebojsu Milicica za direktora akademije ili Djumija za Tim menadzera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter