0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo (L) reacts near Stefan Mitrovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RONALDO VEOMA LJUT: ‘Moja priča je ispisana!’

Objavljeno: 17.08.21 u 22:30

Ljut je legendarni portugalski fudbaler!

Kristijano Ronaldo povezivan je tokom leta sa brojnim timovima, međutim ništa od toga nije bilo istina. Koliko su neki znali da preteraju u svojim ‘maštanjima’, govori i činjenica da je i sam Ronaldo reagovao i poslao jasnu poruku putem svog instagrama.

Portugal’s Cristiano Ronaldo during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021.
27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

‘Svi koji me poznaju znaju koliko sam posvećen radu. Manje priče, više akcije, to je bio moj koto od početka karijere. Kako god, imajući u vidu sve što je rečeno i napisano nedavno, moram da razjasnim svoju poziciju.

Cristiano Ronaldo (R) and Nikola Milenkovic
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Portugal
Beograd, 27.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Više od tog nepoštovanja prema meni kao čoveku i igraču ide ta površna priča o tome kakva je moja budućnost je znak nepoštovanja prema svim klubovima koji su uključeni u te glasine, kao i njihovim igračima i osoblju. Moja priča u Realu je ispisana. Zabeleženo je sve. U rečima i brojevima, trofejima, rekordima, i u naslovima. Sve je u muzeju na stadionu ‘Santjago Bernabeu’ i u mislima svakog navijača kluba. I pored toga što sam postigao, pamtim da sam u tih devet godina imao prisan odnos i poštovanje prema navijačima, to je ljubav i poštovanje na koje uzvraćam i danas i nešto je što će mi uvek biti pri srcu. Znam da će me pravi navijači Reala i dalje čuvati u srcu kao i ja njih.

Cristiano Ronaldo (C) Marko Dmitrovic (L) and Strahinja Pavlovic
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Portugal
Beograd, 27.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Jednako kao i ova poslednja epizoda u Španiji, bilo je često vesti i priča koje su me dovodile u vezu sa brojnim klubovima u drugim ligama, a bez da je iko bio zaintersovan da sazna šta je istina. Zato prekidam ćutanje da bih rekao da ne mogu da dozvilim sa se ljudi igraju mojim imenom. Ostajem koncentrisan na karijeru i rad, posvećen sam u spreman za sve izazove sa kojim moram da se suočim. Sve ostalo? Sve ostalo je samo priča.’ – stoji u tekstu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter