0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MANČESTER SITI IMA PLAN B: Ukoliko ne dođe Kejn, stiže Kristijano Ronaldo!

Objavljeno: 17.08.21 u 14:15

Ovo bi izazvalo veliku buru na ostrvu!

Italijanski Korijere delo Sport lansirao je novu fudbalsku transfer bombu koja će uzdrmati svet fudbala! Kako navodi ovaj ugledni italijanski list, agent Kristijana Ronalda, Žorž Mendeš, ponudio je svog klijenta Mančester Sitiju, koji može da ga otkupi za 30 miliona evra.

Ronaldo Sitiju dolazi kao alternativa za Harija Kejna, koji je glavna meta „Građana“ ovog leta.

Kejn nije bio u protokolu Totenhema na meču protiv Sitija u prvom kolu Premijer lige, a navodno je počeo i sa bojkotom treninga zahtevajući transfer u Mančester Siti.

Međutim, Totenhem nema nameru da popusti i cena koju su postavili za Kejna je 176 miliona evra, što je i za Mančester Siti previše.

Zato, ukoliko Totenhem ne spusti cenu, Siti sada ima alternativu u vidu Kristijana Ronalda.

Podsetimo, Ronaldo je ovog leta povezivan i sa Pari Sen Žermenom, kojem je navodno Mendeš nudio Portugalca, ali su oni na kraju doveli Lionela Mesija kao slobodnog igrača nakon propalih pregovora sa Barselonom oko novog ugovora.

Ovo bi bila svojevrsna osveta PSŽ-u Ronaldovog agenta, ali bi transfer uzdrmao i Englesku, jer je Ronaldo od 2003. do 2009. igrao za Mančester junajted, Sitijevog gradskog rivala u kojem je na 292 utakmice postigao 118 golova, a tu je osvojio i svoju prvu Ligu šampiona i bio zaslužan za brojne titule u Fergusonovoj eri.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter