0
Košarka

Kosarka Basketball 3x3 Tim Srbija World Basket 3x3 Champions Dusan Domovic Bulut Belgrade, 14.06.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BULUT NE STAJE SA NEVEROVATNIM PARTIJAMA: Njegovom timu falilo malo sreće! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.21 u 09:58

Dobro su ga upoznali.

Najbolji srpski basketaš Dušan Domović Bulut, nakon Olimpijskih igara, uputio se u Ameriku gde nastupa u tamošnjoj BIG 3 ligi. Pored mnogih bivših NBA asova, u ovoj ligi igraju i neki poznati košarkaši kojima karijera i dalje traje.

U okviru 6. nedelje takmičenja, tim koji na parketu predvodi Bulut, poražen je od Tilogije rezultatom 50:47. Malo je falilo da srpski basketaš pogura svoj tim do pobebe, ali je na drugoj strani bio iskusni Džeret Džek koji je meč sigurno priveo kraju.

Bulut je postigao 24 poena, dodao je 4 skoka i 3 asistencije, uz dve pogođene trojke. Na drugoj strani, pomenuti Džek je sa 27 koševa doprineo da Trilogija slavi u ovom susretu. Srpski basketaš trenutno na 3 odigrana meča prosečno beleži čak 20 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter