(191121) -- PUTIAN, Nov. 21, 2019 (Xinhua) -- Zorana Arunovic of Serbia competes during the women's 10m air pistol final at the ISSF World Cup Final in Putian, southeast China's Fujian Province, Nov. 21, 2019. (Xinhua/Lin Shanchuan)
in ,

ZORANA ARUNOVIĆ NAKON OLIMPIJSKIH IGARA POSLALA VAŽNU PORUKU: Odlučila sam, pucaćemo i družićemo se!

Nastaviće da se bori.

Srpska strelkinja Zorana Arunović, oglasila se na Instagram profilu prvi put nakon Olimpijskih igara. Ona nije uspela da osvoji medalju, ali je bila dosta blizu. Naime, u miksu sa Damirom Mikecom, zauzela je 4. mesto, te joj je bronza za malo izmakla.

– Arigato, Tokio. Hvala na svemu. Nisam sigurna da li zaista to mislim, ali to je pristojno reći, a svi znamo da sam ja više nego pristojna osoba. Hvala volonterima što su omogućili da se ove Igre održe i što su nam pomagali. Mogla bih da napišem knjigu o svojim pripremama za OI, baš kao i o preprekama sa kojima smo se suočavali pre Igara. Verujte mi, bila bi best-seler, počela je Arunović.

Potom se zahvalila svim ljudima koji su joj pomogli da dođe do OI. Uz to, Srpkinja je otkrila da će nastaviti sa streljaštvom, pa će biti prilike za nova druženja.

Hvala Japanu, hvala Olimpijskim igrama – zahvalna sam svim ljudima koji su mi pomogli na putu do Tokija, ima vas mnogo. Odlučila sam da nastavim sa streljaštvom, izgleda da ćemo nastaviti da se viđamo, družimo i pucamo na takmičenjima i pripremama. Ura, zaključila je Zorana Arunović.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KIRJOS JE POSLAO PORUKU FEDERERU, ALI JE MORAO DA POTKAČI NOVAKA: Izgleda da se nikada neće promeniti!

VAŽAN BOD ZA LOKOMOTIVU: Tim Marka Nikolića remizirao sa šampionom Rusije!