0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2015-2016 Radnicki (Nis) v Cukaricki Radnicki Sasa Marjanovic, Cukaricki Nis, 11.12.2015. foto: Sasa Djordjevic/Starsportphoto ©

POSTIGAO NEVEROVATAN GOL, PA PORUČIO: Nije me ponelo!

Objavljeno: 15.08.21 u 20:25

‘Ubrao’ je svojih pet minuta slave!

Preiskusni vezista Saša Marjanović lobovao je golmana sa preko 50 metara i tako postigao jedan od najlepših golova u dosadašnjem delu sezone.

‘Uglavnom se gleda da se odigra pas za saigrača, neka dubinska lopta, ukoliko je to moguće i da se nađe neka dobra pozicija. U trenutku sam pogledao golmana i video da stoji daleko od gola, imao sam malo i vremena da razmišljam i da se dobro namestim za udarac, hvala Bogu da je lopta imala dobru putanju i završila tamo gde treba.’ – rekao je Marjanović u razgovoru za Objektiv.

‘Sećam se cele situacije, bio sam pribran, nije me toliko ponelo. Naravno, dešava se nekad da zaboraviš šta se događa od adrenalina. Sinoć sam samo čekao i gledao da li će da uđe u gol. Drago mi je da sam tim golom odlučio pobednika i kad doprineseš timu da osvojiš tri boda.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter