0
Domaći fudbal

Diogo Jota (C) Strahinja Pavlovic (L) and Nikola Milenkovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DOMINANTNI PAVLOVIĆ: Strašna partija u dresu Monaka!

Objavljeno: 14.08.21 u 09:54

Počeo je da se dokazuje u Francuskoj!

Ekipa Monaka je Strahinju Pavlovića dovela direktno iz Partizana u francusko prvenstvo. Nije dobio prve sezone šansu, pa je otišao u Belgiju, na pozajmicu u Serkl Briž, gde je pružao neke zaista izvrsne partije, pa se neretko javno oglašavao i Niko Kovač, trener Monaka.

Strahinja je sada dobio priliku da zaigra u prvom timu Monaka.. Iako je njegov tim doživeo šokantan poraz od Lorijena, Strahinja se smatra najboljim igračem ‘Kneževa’ na ovoj utakmici.

Primljen gol je bio najmanje njegova greška, a tamošnji mediji su oduševljeni srpskim vunderkindom, koji je pokazao da je spreman za veliku pozornicu. Strahinja je osvojio 14 od ukupno 18 duela na zamlji, kao i 5 od 7 duela u vazduhu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter