5
olimpijske igre

Proslava i docek olimpijaca ispred skupstine grada olimpiske igre 10.8.2021. foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

‘ZAŠTO SELJANA NA DOČEKU!?’ Brutalne uvrede na račun naših sportista i izvođača!

Objavljeno: 12.08.21 u 10:33

Oštra rasprava nakon dočeka naših sportista!

Svi sportisti koji su se okitili nekim od odličja na Olimpijskim igrama u Tokiju, bili su dočekani na balkonu. Mnoštvo ljudi se okupilo kako bi pozdravilo nacionalne heroje.

Tokom jednog dela večeri, publiku je ‘animirala’ i pevačica – Milica Todorović. Kada je počela pesma ‘Ti moje zlato’, svi, a naročito vaterpolisti krenuli su da pevaju i proslavljaju sjajan uspeh od pre nekoliko dana. Ipak, nekima se na Tviteru to i nije preterano svidelo.

Proslava i docek olimpijaca ispred skupstine grada olimpiske igre 10.8.2021. foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

‘Rusi su svoje sportiste pozdravili himnom i klavirskim koncertom Čajkovskog, koji je pratio osvajače zlatnih medalja na Igrama. A mi? Vašarskom muzikom. Niko od naših sportista, a sigurna sam i većine okupljenih, nije zasluzio to poniženje.’ – stoji u objavi na Tviteru.

Odgovor je stigao brzo: ‘Da li si realna, pa oni to vole?!’

Autorska prvog tvita potom odgovara: ‘Pa jesu većinom na nivou Zadruge, ali to ne umanjuje njihove sportske uspehe, potpuno i očekivano za nekog takvog. Niko ne kaže da treba da slušaju klasiku, ali ni vašarsku muziku. Doček mora da bude dostojanstven, a posle mogu da zaginu na splavu s kim hoće. To je njihova stvar. Doček je državna stvar. Zato pominjem Ruse.’

Proslava i docek olimpijaca ispred skupstine grada olimpiske igre 10.8.2021. foto: Srdjan Stevanovic / STARSPORT

Nije mogla da se suzdrži ni Sonja Lazetić, supruga Nikole Lazetića..

https://twitter.com/MakiLazetic/status/1425199213013520390

‘Zašto su Zvezde Granda na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam??’ – napisala je Sonja.

 

0
0

5 Komentara

  1. SNSrbija je u karcinom metastazama po svim šavovima, a dokle će – ne znamo. Bilo kakvo veselje u njihovoj režiji je vređanje inteligencije normalnih

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato sto NAZALOST vecinska Srbija danas upravo to i jeste.Ne ocekujete valjda da u organizaciji Vesica cujete nesto iz opusa ozbiljnih umetnika.

    0
    0
    Odgovori
  3. znaci kad je sonja lazetic progovorila…devojka iz dokumentarca „vidimo se u citulji“ koja kaze da je jedino vazno da bude poznata…zena ima kvalitete samo nikola zna koje 🙂 i ona se nasla da komentarise…strasno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter