0
olimpijske igre

Atletika-Serbian open 2021 Ivana Spanovic Beograd, 24.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VRATILA BIH SE TAMO I RASPALILA SEBI ŠAMARČINU: Ivana Španović se osvrnula na Olimpijske igre u Riju!

Objavljeno: 26.07.21 u 11:08

Želela je više.

Ivana Španović je 2016. godine na OI u Riju ostvarila sjajan uspeh osvojivši bronzanu medalju, ali tada nije bila zadovoljna. U izjavi nakon takmičenja, istakla je da bronza nije medalja za koju se spremala, kao i da je mogla mnogo više.

Bronza nije nešto za šta sam se spremala sve ove godine i sva takmičenja na kojima sam uvek bila na postolju i najbliža zlatu. Mogla sam mnogo bolje i danas nisam imala sreće i prosto ne mogu da verujem da mi je baš danas bilo tako, rekla je Ivana Španović 2016. godine.

Sada, pred Olimpijske igre u Tokiju, Ivana se prisetila te izjave koju je oštro prokomentarisala. Ona je istakla da bi se sada rado vratila tamo i da bi sebi raspalila jednu šamarčinu.

Pre neki dan sam slušala izjavu posle osvojene medalje u Riju. Prva reakcija bila je da se vratim sada tamo i raspalim sebi jednu šamarčinu, rekla je Španović za Sportski žurnal.

BELGRADE, SERBIA – FEBRUARY 24: Ivana Spanovic of Serbia in action during the Women’s Long Jump competition at Serbian Open Indoor Meeting on February 24, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Potom je dodala da joj je tada teško palo što nije osvojila zlato, ali da je sa ove tačke gledišta i bronza ogroman uspeh.

Apetite koje imam, uvek potkrepljujem rezultatima sa takmičenja iz bliže ili dalje prošlosti, ali često faktor koji se pored sreće, shvata olako i zdravo za gotovo jeste zahvalnost. Tada sam bila slomljena zbog izgubljenog zlata, ali svaki dan posle toga sam ipak zahvalna na činjenici da sam jedna od tri osvajačice olimpijske medalje, zaključila je Ivana Španović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter