0
ATP

(191031) -- PARIS, Oct. 31, 2019 (Xinhua) -- Taylor Fritz of the United States reacts during the singles second round match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Oct. 30, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

IZGUBIO MEČ, PA IZAZVAO BES KOD KOCKARA: Amerikanac koji je ‘peckao’ Novaka našao se na meti jezivih pretnji!

Objavljeno: 10.08.21 u 19:00

Našao se na meti prozivki zbog toga što nije želeo da preda meč.

Na ATP turniru u Torontu, američki teniser Tejlor Fric susreo se sa velikim problemima, pa je u meču protiv Džejmsa Dakvorta bio primoran da se obrati lekarima za pomoć.

U toku prvog seta, Amerikanac nije mogao da dođe do daha zbog izrazito visoke temperature. Uprkos tome Fric nije zeleo da odustane, već je nastavio meč, koji je izgubio u dva seta. Nakon toga, na njegov račun upućene su pretnje smrću.

Hej, dobro sam. Razočaran sam, ovo je verovatno jedna od najčudnijih stvari koje sam doživeo. Srce je poludelo bez razloga. Samo sam nastavio jer je bilo toliko čudno da sam mislio da će možda taj osećaj nestati. Stvarno mrzim da odustajem, čak i ako je nekad pametnije da to učiniš. Poruka svim kockarima koji mi upućuju standardne pretnje smrću zbog toga što se nisam povukao: ‘Zaista nisam zabrinut zbog vaših degeneričnih zavisnosti od kladionice dok igram meč – rekao je Fric.

Na Australijan openu Fric se sastao sa srpskim asom Novakom Đokovićem, koji je u tom meču imao ubedljivo vođstvo, ali se povredio. Amerikanac je tada isprozivao najboljeg tenisera sveta, da je lažirao povredu.

– U petom setu je delovao dobro… Moram da mu čestitam na petom setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u trećem i četvrtom. Servirao je neverovatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povređen, ne bi nastavio da igra – rekao je tada Fric.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter