0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot/psg

PREDSTAVLJANJE MESIJA: Hiljade fanova ispred stadiona PSŽ-a, prve reči Argentinca!

Objavljeno: 11.08.21 u 11:54

Leo Mesi predstavljen u Parizu!

Leo Mesi je potpisao ugovor sa PSŽ-om na dve plus jednu sezonu u vrednosti od 40 miliona evra godišnje. Argentinac je stigao na stadion PSŽ-a gde ga je dočekalo na hiljade fanova kako bi čuli njegove prve reči na predstavljanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)

Presednik PSŽ-a na početku konferencije je prokomentarisao ovaj istorijski dolazak Mesija u klub.

‘Ovo je svakako najveće pojačanje u istoriji kluba. On je mađioničar. Svi smo veoma uzbuđeni. Neverovatno je šta smo postigli. Prvog dana kada smo počeli pre 10 godina, svi su se pitali šta će biti sa nama, ali imali smo veliku ambiciju i veliki projekat. Nije tajna da je ovaj dogovor veliak želja obe strane. Leo, hvala tebi, tvojoj ženi, ocu, tvom timu, što smo ovo realizovali. Mnogo ljudi ne zna, ali ja sam jako ponosan, radiš veoma važan i veliki posao za ovaj klub.’ – rekao El-Kelaifi i dodao:

„Mi smo uvek bili pažljivi prema FFP -u. To je uvek prvo što proverimo kada potpišemo nekoga. Mislim da se vi, mediji, morate fokusirati na pozitivne, a ne samo na negativne strane ovih poteza“

Na red je došao veliki Mesi koji se obratio rečima:

‘Svi znaju da sam se rastao sa Barselonom i bilo je mnogo bolno posle toliko godina. Mnogo sam srećan i uzbuđen. Hvala navijačima u Parizu, što su me dočekali tako, iznenađen sam, to doprinosi mojoj sreći. Jedva čekam da počnem sa treninzima. Spreman sam da se borim za svaki trofej. Pariz je bio mnogo brz, reagovali odmah po saopštenju Barselone u četvrtak.’ – rekao je Argentinac.

Zatim je prokomentarisao neverovatnu ekipu koju će predvoditi:

‘Tim ovde je neverovatan. Bilo je nekoliko neverovatnih potpisa. Ovo će za mene biti neverovatno iskustvo. Igraću sa najboljim igračima na svetu. Drago mi je da ću deliti svlačionicu sa njima dvojicom. Nadam se sjajnoj sezoni.’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter