0
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Lionel Messi (L) vies with Sevilla's Joan Jordan (C) and Sergio Reguilon during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

DA LI JE KONAČNO DOŠAO RED I NA NJIH: Ronaldinjo poslao poruku Mesiju, predoseća trofej LŠ!

Objavljeno: 11.08.21 u 10:15

Svideo mu se ovaj transfer.

Prava ikona Barselone i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi, ovog leta je potpisao dvogodišnji ugovor sa PSŽ-om. On je nakon više od 20 godina zbog pravila LA lige primoran da napusti voljeni klub, a na oproštajnoj konferenciji je otkrio sve detalje, istakavši da je želeo da ostane u Barseloni.

Baš kao što je Laporta rekao, došao sam da potpišem ugovor, ali nisam mogao jer pravila to ne dozvoljavaju. Ništa drugo ne bih mogao da kažem. Prošle godine nisam hteo da ostanem i to sam javno rekao, sada sam hteo da ostanem, ali nije moguće, rekao je Mesi.

Barcelona player, Ronaldinho from Brazil, waves to Spanish supporters, after Barcelona beat the Arsenal in final match of Champions league 2-1. Spanish team Barcelona and English team Arsenal play for the Champions League Final, Wednesday May 17, Paris, France

Povodom ovog transfera u francuski klub, oglasio se i legendarni Ronaldinjo, koji je u svojoj karijeri takođe nosio dres Barselone i PSŽ-a. Brazilac je rekao kako mu miriše trofej Lige šampiona, ali i da je srećan jer će svog prijatelja videti u dresu vicešampiona Francuske.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo da nosim dres ova dva kluba, a sad vidim svog prijatelja u dresu PSŽ. Leo, želim ti mnogo srećnih trenutaka. Takođe sam srećan što je i moj prijatelj Serhio Ramos u timu. Miriše mi trofej Lige šampiona, istakao je Ronaldinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter