1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

ODLUKE NAKON INCIDENTA NA MEČU SA PARTIZANOM: Novi Pazar ne vodi navijače na gostovanja do kraja sezone!

Objavljeno: 11.08.21 u 13:14

Sudija je nekoliko puta zaustavljao igru.

Utakmica 4. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana, u kojoj su gosti slavili sa 4:1, ostala je u senci incidenata koji su se događali na tribinama. Čula su se razna skandiranja, sudija je više puta prekidao meč, pa smo na nastavak utakmice čekali gotovo 40 minuta.

UO FK Novi Pazar održao je vanrednu sednicu posvećenu dešavanjima na utakmici sa Partizanom, kao i reakcijama i događajima koji su usledili posle toga. Doneto je vise zaključaka u vezi ispravljanja nekih slabosti koje su uočene oko organizacije same utakmice, kako se ne bi ponovile u nastavku prvenstva. Takođe se razgovaralo o neophodnosti dovođenja dva nova pojačanja do završetka prelaznog roka.

FK Novi Pazar neće voditi svoje navijače na gostovanjima tokom ove fudbalske sezone. U ovakvim fudbalskim, a naročito vanfudbalskim okolnostima to bi bilo rizično i neodgovorno. Neko bi to mogao da shvati kao provokaciju, a mi ne želimo da dolivamo ulje na ionako užarenu situaciju, već da domaćinima olakšamo organizaciju same utakmice, pisalo je u saopštenju Pazaraca.

Takođe iz tog kluba su istakli da će se do 15. septembra održati Skupština kluba na kojoj će se raspravljati o poverenju aktuelnoj upravi. Takođe, tema sastanka biće i odluke o daljem funkcionisanju Novog Pazara.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter