5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE VEOMA LJUTE: Poraz koji mnogo boli! (TVITOVI)

Objavljeno: 10.08.21 u 21:10

Ovome se niko nije nadao!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Šerifa u Moldaviji minimalnim rezultatom. Jedini gol na utakmici, srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona primio je nakon prekida, prilikom kojeg su defanzivci, ali i sam Milan Borjan morali mnogo bolje da reaguju.

Srušen je san o potencijalnom derbiju sa Dinamom, a Crvena zvezda će sada svoju sreću potražiti u kvalifikacijam za Ligu Evrope. Ako ne bude ni tamo imala uspeha, nastupaće u Ligi konferencija, što je u neku ruku olakšavajući faktor, jer je Evropa obezbeđena.

Navijači su potpuno ogorčeni na nastup svoji pulena:

https://twitter.com/deeda_dedic/status/1425171773864222721

 

 

0
0

5 Komentara

  1. Zvedas sam od rodjenja.Pratio sam Zvezdu,odlazio na stadion cak i kad je igrala prvenstvo a ne evropske utakmice.Sad mi nije krivo sto su dobili po usima.Bar necu da se nerviram sa dnom od igraca.Ljudi,oni nisu igracki obuceni.Svaka lopta im 3m preko gola.U prvoj utakmici Kanga rusi igraca na 17m,posle dobija crveni.Pa jel oni razmisljaju glavom.Trcali bi oni meni tribine dok ne popadaju,da se nauce pameti.Samo i Stankovic je katastrofa,dzaba nam sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota je ovo Dejane Stankovicu, sramota brate, sramota je Krstovic koga uvodis , a on nezna u kojoj drzavi se nalazi o ostalom nista, sramota je Katai, sramota je sto Njegos nije igrao, sramota je sto Ben nije igrao, JEBO TE DIONI TOTALNO NESPREMAN MARS DEJANE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter