0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

ZVEZDA GA JE DUGO ČEKALA: Bio je velika želja crveno-belih, ali je ipak završio u Grčkoj!

Objavljeno: 08.08.21 u 15:10

Posao je završen!

Napadač iz Paragvaja Huan Iturbe, za kog su brojni italijanski mediji prošle zime pisali da će preći u Crvenu zvezdu, sada ima novi klub.

On je novo pojačanje Arisa iz Soluna, u koji je stigao kao slobodan igrač, a postpisao je ugovor na dve godine, do kje prethodno je tri sezone bio član meksičkog Pumasa , uz godinu dana igranja za Pačuku na pozajmici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ARIS F.C. (@arisfc_official)

Momak rođen u Buenoj Ajresu važio je za velikog talenta. Roma je 2014. godine platila čak 25.000.000 evra za njegov transfer iz Verone. Nakon toga usledio je strmoglavi pad fudbalera koji je odlučio da nacionalni dres Argentine zameni sa Paragvajem.

Nakon Italije selio se na mnoge pozajmice, od Burnmauta do Torina, da bi 2018. stigao u Meksiku, tačnije u Tihuanu koja je platila 4.000.000 Romi za njegov potpis. Nakon toga je ponovo počeo da se seljaka iz kluba u klub, da bi završio u UNAM Pumasu koji želi da ga se reši.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter