0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVA BOMBA SA APENINA: Roma ga platila 25 miliona evra, sada ga Stanković želi u Zvezdi!

Objavljeno: 21.01.21 u 11:59

Veoma je zanimljivo danas kada su u pitanju transfer u Ljutice Bogdana.

Nakon što se pojavila vest da je Filipe Falko na putu za Beograd i da je pitanje trenutka kada će potpisati za Crvenu zvezdu, sada sada je isplivala vest o novom poslu

Kako piše italijanski ‘Tutomerkato’, crveno-beli su pronašli igrača koji se u potpunosti uklapa u ono što im je neophodno u ofanzivi, prema mišljenju sportskog sektora. U pitanju je reprezentativac Paragvaja Huan Manuel Iturbe (27).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ukoliko bi do posla došlo, to bi bila prava transfer bomba, a kako piše urednik tog sajta Marko Konterio paragvajski reprezentativac može da se snađe i u ulozi polušpica, centarfora, mada se najbolje oseća kao krilo i baš je po ukusu Zvezdinog trenera Dejana Stankovića, pa se navodno očekuje da srpski šampion uskoro konkretizuje ponudu, prenosi ‘Mocart sport‘.

Ne piše se ništa o finansijama, ali teško da bi Iturbe bio preskup, jer mu ugovor sa meksičkim UNAM Pumasom ističe na leto što znači da je on već sada slobodan da pregovara sa drugim klubovima.

Momak rođen u Buenoj Ajresu važio je za velikog talenta. Roma je 2014. godine platila čak 25.000.000 evra za njegov transfer iz Verone. Nakon toga usledio je strmoglavi pad fudbalera koji je odlučio da nacionalni dres Argentine zameni sa Paragvajem.

Nakon Italije selio se na mnoge pozajmice, od Burnmauta do Torina, da bi 2018. stigao u Meksiku, tačnije u Tihuanu koja je platila 4.000.000 Romi za njegov potpis. Nakon toga je ponovo počeo da se seljaka iz kluba u klub, da bi završio u UNAM Pumasu koji želi da ga se reši.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter