0
Evropske lige

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Partizan v Spartak (Subotica) Nikola Ninkovic (C) celebrate the goal with the Branko Ilic Nemanja Kojic (L) Beograd, 09.05.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

REŠIO JE POBEDNIKA JEDNOG DERBIJA: Nekadašnji Partizanov napadač nastavlja karijeru u Crnoj Gori!

Objavljeno: 07.08.21 u 18:25

Navijači su ga obožavali.

Sigurno se svi sećamo 146. večitog derbija, u kome smo videli pravi spektakl. Milan Lukač je odbranio dva penala, a pobednički gol je postigao Nemanja Kojić u 89. minutu. Lukač se nedavno vratio u crno-bele boje, dok je Kojić odlučio da karijeru nastavi u Crnoj Gori.

Srpski napadač je potpisao ugovor sa FK Dečić. U klub dolazi kao slobodan igrač, jer mu je krajem prošle goine istekao ugovor sa albanskiom Bilisom. Tokom leta su kružile priče da bi mogao da pojača TSC ili Proleter, ali do transfera nije došlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Decic (@fcdecic)

Upravo najbolju sezonu u karijeri Kojić je pružio u Partizanu. Turski Gazijantep je primetio njegove sjajne partije, pa je prešao u tamošnju ligu. Potom je usledio Radnički iz Niša, pa epizode u Kazahstanu i Japanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter