0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League season 2014-2015 Play-Off Partizan v Neftci Goalkeeper Milan Lukac Beograd, 08.21.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PO ČEMU GROBARI PAMTE LUKAČA: Na derbiju je odbranio dva penala, o tome se još priča! (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.21 u 10:32

Sigurno će doneti sigurnost crno-belima.

Sve je bliže ozvaničenje transfera i povratka Milana Lukača u Partizan. Brzo su crno-beli reagovali nakon što je prvi golman Vladimir Stojković otišao u Saudijsku Arabiju, pa su odlučili da vrate iskusnog čuvara mreže.

Aleksandar Popović je branio protiv Dunajske Strede i možemo zaključiti da se sjajno pokazao, čak je odbranio i penal. Sa druge strane, Nemanja Stevanović je dobio priliku protiv Voždovca, ali kako sada stoje stvari, ni jedan ni drugi neće biti prva opcija u nastavku sezone.

Fudbal Jelen super league season 2013-2014
Partizan v Crvena Zvezda
Goalkeeper Milan Lukac (R) save the penalty shoot (Penal) from Nikola Mijailovic
Beograd, 04.26.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Milan Lukač se u crno-beli dres vraća nakon 6 godina, a svi se sećamo trenutka kada je kupio navijače Partizana. On je u 146. večitom derbiju protiv Crvene zvezde odbranio dva penala. Crno-beli su slavili sa 2:1 golom Nemanje Kojića, ali je Lukač postao pravi heroj navijača.

Prvi jedanaesterac šutirao je Ninković, Lukač je pogodio stranu i tako sačuvao mrežu svoje ekipe. Drugi penal izveo je Mijailović, šutirao je u istu stranu kao i njegov saigrač, što je golman crno-belih lako pročitao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter