0
Evropske lige

(190916) -- MONACO, Sept. 16, 2019 (Xinhua) -- Boubacar Kamara (L) of Olympique Marseille vies with Islam Slimani of AS Monaco during the French Ligue 1 match between AS Monaco and Olympique Marseille in Monaco, Sept. 16, 2019. (Photo by Franck Pinaro/Xinhua)

BEZ POBEDNIKA U LIONU: Nekadašnji igrač Monaka doneo bod domaćinu!

Objavljeno: 07.08.21 u 20:28

Drugi meč u Ligi 1 i ponovo remi!

U okviru 1. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Francuskoj, Lion je na ‘Park Olimpik’ stadionu ugostio Brest. Ekipa koja je prethodne sezone uz velike probleme uspela da izbori opstanak u elitnom rangu, ozbiljno je namučila favorizovanog domaćina. Utakmica u Lionu je završena rezultatom 1:1.

Ovo je drugi meč prvog kola Lige 1, a premijerna utakmica između Monaka i Nanta je završena identičnim rezultatom.

Domaćin je od samog starta preuzeo inicijativu i igrači Liona su kontrolisali posed lopte. Brest je ipak bio konkretniji. Gostujući fudbaleri su u nekoliko navrata zapretili golmanu Lopesu. Do prve promene rezultata došlo je u samom finišu prvog poluvremena. Irvin Kardona je zatresao mrežu domaćih u 43. minutu meča.

Lion nije želeo da čeka i domaćin je krenuo silovito u nastavku. Peter Boš je u 60. minutu napravio dvostruku izmenu i tako osvežio svoju ofanzivnu liniju. Stručnjak iz Holandije je napravio sjajan potez. Iskusnom Islamu Slimaniju je bilo dovoljno dva minuta na terenu kako bi savladao protivničkog čuvara mreže. Reprezentativac Alžira i nekadašnji igrač Monaka je domaćinu doneo izjednačenje u 62. minutu.

Kasnije se ispostavilo da je Slimani postavio i konačan rezultat, jer do kraja meča nije bilo promene na semaforu. Fudbaleri Bresta su imali svoje šanse i u nastavku i mora se priznati da su izabranici Der Zakarijana pokazali kvalitet.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter