0
Košarka

FOTO: Twitter/@OKSrbije

SUTRA JE VELIKI DAN ZA SRBIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Tri polufinala, a počinje i karate!

Objavljeno: 05.08.21 u 18:31

Vredi naviti alarme!

Olimpijske igre traju još samo tri dana, a Srbija će imati priliku da osvoji još četiri medalje. Za sada imamo šest osvojenih, od kojih jedno zlato, jedno srebro i četiri bronze.

FOTO: Twitter/@OKSrbije

Od tri sata iza ponoći počinje turnir u karate borbama gde će nas predstavljati Jovana Preković u kategoriji do 61 kilograma. Predstavnica Srbije je jedan od favorita za osvajanje medalje.

Jovanin prvi meč počinje u tri sata gde će se boriti protiv Marokanke Btisami Sadini. Zatim je čeka Peruanka Aleksandra Vanda Grande Risko, potom Ukrajinka Anita Serogina i na kraju Džijana Lofti iz Egipta.

Od šest časova počinje prvo polufinale u ženskoj odbojci, gde će se Srbija sastati sa reprezentacijom SAD-a. Osvojenim turnirom u Tokiju, naše odbojkašice bi ujedinile olimpijsku, svetsku i evriopsku zlatnu medalju. Naravno da bi do toga došlo, prvo se treba plasirati u veliko finale a zatim ga i osvojiti.

Najteži zadatak sutra će imati naše košarkašice koje će u šest ujutru igrati svoj polufinalni meč sa ekipom Sjedinjenih Američkih Država. Amerikanke su na poslednjih 6 Olimpijskih igara odnosile zlatnu medalju.

Što se tiče naših predtsavnika sutra, poslednje ćemo gledati vaterpoliste koji se sastaju sa selekcijom Španije u borbi za veliko finale. Crveno-šuti su porazili naše ‘Delfine’ u grupnoj fazi turnira u Tokiju. Srbija će bez sumnje pokušati da odbrani zlato iz Rija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter