FOTO: Twitter/@OKSrbije
in , , ,

SUTRA JE VELIKI DAN ZA SRBIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Tri polufinala, a počinje i karate!

Vredi naviti alarme!

Olimpijske igre traju još samo tri dana, a Srbija će imati priliku da osvoji još četiri medalje. Za sada imamo šest osvojenih, od kojih jedno zlato, jedno srebro i četiri bronze.

FOTO: Twitter/@OKSrbije

Od tri sata iza ponoći počinje turnir u karate borbama gde će nas predstavljati Jovana Preković u kategoriji do 61 kilograma. Predstavnica Srbije je jedan od favorita za osvajanje medalje.

Jovanin prvi meč počinje u tri sata gde će se boriti protiv Marokanke Btisami Sadini. Zatim je čeka Peruanka Aleksandra Vanda Grande Risko, potom Ukrajinka Anita Serogina i na kraju Džijana Lofti iz Egipta.

Od šest časova počinje prvo polufinale u ženskoj odbojci, gde će se Srbija sastati sa reprezentacijom SAD-a. Osvojenim turnirom u Tokiju, naše odbojkašice bi ujedinile olimpijsku, svetsku i evriopsku zlatnu medalju. Naravno da bi do toga došlo, prvo se treba plasirati u veliko finale a zatim ga i osvojiti.

Najteži zadatak sutra će imati naše košarkašice koje će u šest ujutru igrati svoj polufinalni meč sa ekipom Sjedinjenih Američkih Država. Amerikanke su na poslednjih 6 Olimpijskih igara odnosile zlatnu medalju.

Što se tiče naših predtsavnika sutra, poslednje ćemo gledati vaterpoliste koji se sastaju sa selekcijom Španije u borbi za veliko finale. Crveno-šuti su porazili naše ‘Delfine’ u grupnoj fazi turnira u Tokiju. Srbija će bez sumnje pokušati da odbrani zlato iz Rija.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DONČIĆ NE MOŽE DA SE POMIRI SA PORAZOM: „Glavni krivac FIBA“!

SIMONS ŽELI DA IDE: Prekinuo kontakt sa svima iz kluba!