0
Atletika

Atletika-Serbian open 2021 Ivana Spanovic Beograd, 24.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ŠPANOVIĆEVA SE OGLASILA POSLE OI: „Tokio se činio kao nemoguća misija“!

Objavljeno: 05.08.21 u 16:53

Ivana Španović se zahvalila na podršci koju je dobila. 

Srpska atletičarka u disciplini skok u dalj nije uspela da osvoji medalju na Olimpijskim igrama pošto je završila kao četvrtoplasirana u finalu. Ispred nje su bile Britni Ris iz SAD i Eze Brum iz Nigerije sa istim rezultatom (6,97m), a najbolji skok je imala Malaika Mihambo iz Nemačke (7.00m).

Ni sama Ivana nije mogla da veruje da će se u Srbiju vratiti bez medalje, bio je to veliki šok za nju ali i za celu Srbiju. Povodom tog neuseha se oglasila na društvenim mrežama.

„Poslednje 2 godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija, ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacijama da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo „gejm čejndžer“ situacije“, počela je Ivana.

A zatim i dodala: „Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš ali jedna stvar im je zajednička – proći će“.

I za kraj se svima zahvalila.

„Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome sto radim i na koji način, uvek ce biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato – show must go on“- završila je Španovićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter